Kun je yoga doen met pijn in de bekkengordel?

De juiste beweging, die veilig is als je bekkengewrichtspijn hebt, betekent dat je nog steeds de voordelen kunt plukken die voortkomen uit actief blijven terwijl je zwanger bent. Yoga, indien beoefend met een getrainde prenatale leraar, is het ook een van de beste manieren om gezond te blijven en je lichaam en geest voor te bereiden op de bevalling. Begin met knieën onder heupen en polsen onder de schouders Let op of het gewicht in de buik zakt Probeer alleen benen te strekken, dan armen. Prenatale yoga is een geweldige manier om te helpen bij zwangerschapsgerelateerde bekkengordelpijn.

Sommige poses werken beter dan andere - je wilt vooral die poses vermijden die symptomen of pijn verergeren. Een probleem dat als yogaleraar op je pad kan komen, is het hebben van studenten die pijn in de bekkengordel ervaren. Vaker wel dan niet, hebben we de neiging om ze te diagnosticeren. Er is zoveel dat wij als yogaleraren niet weten over pijn in de bekkengordel.

Daarom heb ik Shannon Crow, om te helpen licht te werpen op dit onderwerp. Veel van de oefeningen en yogahoudingen die doorgaans worden gedaan in prenatale yoga of in prenatale oefenlessen verergeren de pijn eigenlijk. Ze is gepassioneerd om yogaleraren te helpen zich te specialiseren, zodat ze kunnen opvallen met hun unieke yoga-aanbod. De oorzaken en behandelingen voor heuppijn tijdens de zwangerschap en hoe je prenatale yoga kunt gebruiken om je heupen te ondersteunen tijdens zwangerschap, geboorte en het vierde trimester.